ProvideU är en snabbt växande affärspartner för montering av kompletta system (kretskort och slutmontage), ritningsbundna komponenter (kablage, overlayer & membrantangentbord, elektronikkomponenter, plast- & mekanikkomponenter). ProvideU är verksamma i Sverige, Estland och Kina.

Vi är inne i en expansiv fas och behöver förstärka organisationen och söker en målmedveten medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi söker en

Kundansvarig/marknadsassistentI din roll som kundansvarig har du den dagliga kontakten med befintliga kunder, med arbetsuppgifter som:

Orderregistrering, offertarbete, nya affärer, hålla kund informerad och likande arbetsuppgifter.

Som marknadsassistent hjälper du till med planering och framtagning av material för mässor, säljmaterial i form broschyrer, annonsering och nyhetsbrev m.m.

Vi tror att du är en självgående och driftig individ med god känsla för service. Du är givetvis positiv och marknadsinriktad, och klarar perioder med stress. God datavana och engelska i språk och skrift är viktiga egenskaper för tjänsten

Du har utbildning inom marknad eller teknik på minst gymnasialnivå men vi ser gärna att du även har någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknad och försäljning.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden

Ort: Västerås

Anställning: Tillsvidareanställd, Heltid

Ansökan skickas till fredrik.forngren@provideu.com. För ytterligare information om tjänsten mejla eller ring 070-71 24 654.

Provideu AB, Tunbytorpsgatan 31, 721 37 Västerås
www.provideu.com

 , , ,