Vi har sedan 2013 haft en stark tillväxt som de senaste åren har accelererat och vi ser att det kommer fortsätta på samma väg de kommande åren. För att klara av det behöver vi stärka upp organisationen med drivna individer som motiveras av att verka i en expansiv organisation som värdesätter hög flexibilitet, korta beslutsvägar och ett starkt självledarskap hos alla i organisationen. Vår första pusselbit för att fortsätta just denna tillväxt är att tillsätta en säljande projektledare.

I din roll som säljande projektledare kommer du vara ansvarig för uppstart av nya projekt från inkommande RFQ till kalkylering, skapande av offert och till sist överlämning för volymproduktion. Förbättrings- och förändringsarbeten av komponenter eller produkter som redan befinner sig i volymproduktion är andra projekt som hanteras av denna projektledare. I projekten kommer du vara vår primära kontaktperson mot kund och internt kommer du arbeta ihop med det flesta av våra funktioner såsom inköp, produktion och kvalité.

Vi tror att du är en lösningsorienterad och driftig individ med god känsla för service som inte är rädd för att ställa krav på kund men även på den egna organisationen för att uppnå goda resultat. God datorvana och engelska i tal och skrift är viktiga egenskaper för tjänsten.

Då projekten kan variera stort gällande både komplexitet och typ av produkt/komponent så är det viktigt att du har en bred kunskap och intresse inom teknik och tillverkningsprocesser. Du har troligtvis studerat någon typ av teknisk profil på lägst gymnasial nivå men vi ser gärna att du även har någon form av eftergymnasial utbildning inom relevant område samt minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet av komplex teknisk försäljning är mycket meriterande.

Om oss

Vi hjälper våra kunder från idé till serieleverans av kundunika komponenter inom elektronik och mekanik såsom kablage, knappsatser, plast – och mekanikdetaljer samt montering av kompletta system(kretskort och slutmontage). Tillverkning sker i vår egen fabrik i Estland samt hos våra produktionspartners som främst är lokaliserade i Asien.

Vi är idag ca 60st anställda varav 6st stationerade på huvudkontoret i Västerås och resterande i vår produktionsanläggning i Tallinn, Estland.

Vi jobbar med en stor variation av kunder där exempel på segment är traditionell industri, grön teknik samt det marina.

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande.

Ort: Västerås

Anställning: Tillsvidareanställd, Heltid

Ansökan: Mailas till försäljnings- och marknadschef Robin Karlsson

robin.karlsson@provideu.com

072-518 58 88För ytterligare information om tjänsten maila eller ring.