Andreas Södergren, Sales Project Leader, ProvideU Components & Assembly sedan 2022-04-25

Från och med 25 april 2022 är Andreas Södergren på plats hos oss med utgångspunkt i Västerås. Andreas kommer arbeta med försäljning och projektledning med fokus på  uppstart av nya projekt samt att utveckla affärerna med våra befintliga kunder. Andreas har lång erfarenhet inom komplex teknisk försäljning och har det senaste 4 åren arbetat med försäljning/projektledning inom additiv 3D-produktion.

Med Andreas i organisationen är vi idag totalt 62st inom ProvideU. Detta är fördelat på 7st personer i Västerås med funktioner inom företagsledning, försäljning/projektledning, inköp och mekanikkonstruktion samt resterande 55st personer i Estland, Tallinn där vi har vår produktionsenhet för PCB-A upp till kompletta systemmontage.

Robin Karlsson, Försäljningschef

”Vi vill utmana våra kunder och komma med lösningar som förenklar monteringen av deras produkter, minskar kostnader med bibehållen kvalité samt att vi alltid tittar efter ekvivalenta komponenter för att ha alternativa vägar framåt i dessa tider av komponentbrister och leveransstörningar. I Andreas får vi in en problemlösare och initiativtagare av rang som från dag ett har visat att detta sitter i ryggmärgen på honom.”